Els Concerts de Vivers resonaran a la Fira de Juliol de València

A partir del pròxim 7 de juliol els Jardins del Real de València acolliran els Concerts de Vivers per motiu de la veterana Fira de Juliol 2015 . El cartell és heterogeni, des dels revulsius catalans La Pegatina, precedits pels valencians VaDeBo, fins el compositor de l’exitosa BSO del film francès Amelie, Yann Tiersen, passant pel rock alternatiu de Rosendo, artistes nacionals com l’asturià Melendi, o internacionals com el referent de la Nova trova Cubana, el cantautor Pablo Milanés.

En aquesta fira d’origen decimonònic, el parc més gran del Cap i Casal reunirà molts més artistes internacionals d’èxit com un dels fundadors de la mítica formació Supertramp, el britànic Roger Hodson, qui inaugura l’escenari de Vivers; o la irlandesa Imelda May, qui amb el rock and roll dels 50′ i 60′ ens retrotraurà als temps d’Elvis Presley. La polifacètica Lila Down, des de Mèxic, importarà la música del seu país d’origen: folk, boleros, cúmbies o jazz. Però a més a més la dècada valenciana dels ’80 estarà representada per molts artistes que protagonitzaren la Movida Valenciana com Armas Blancas, Los Candetes, Betty Trouppe, Presuntos Implicados o Esgrima entre d’altres. I des del barri de Malasaña (Madrid), el rock de los Enemigos -un dels grups que va formar part dels primer cartells del Viñarock- sonarà el 17 de juliol a Vivers.

La Fira de Juliol, inaugurada el 21 de juliol de 1871, ofereix un ventall molt ampli d’actuacions: concerts, teatre i balls, batalles de flors, certàmens de bandes i castells de focs d’artifici que posaran el color, el so i la pòlvora en aquesta arrelada fira. L’itinerant de concerts que l’integra està organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de València i les entrades es poden comprar ja des de la pàgina de facebook oficial de Concerts de Vivers o al seu web. Queda clar que: pel juliol, Vivers i concerts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €