El Festival de les Arts es prepara per a la seua 1a edició

Festival de les ArtsEl Festival de les Arts que celebrarà la seua primera edició els dies 5 i 6 de juny en Ciutat de les Arts i les Ciències de València, es prepara per a rebre a milers d’assistent.

En la primera edició del festival podrem gaudir de les actuacions de més de 30 artistes com The Sounds, The Wombats, Everything Everything, Lori Meyers, Band of Skulls, Izal, Is Tropical, Dorian, Supersubmarina, Hinds, La Habitación Roja, Second, The Wave Pictures, Delorean, León Benavente o Mourn, entre uns altres.

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà també el Foodies Merkat, un espai gastronòmic sobre rodes format per 15 food-trucks de coneguts restaurants valencians i un convidat especial des de Barcelona: Mälmo, Copenhaguen i Oslo, Onion Burguer Studio, Dulce de leche, Cocotte & Co, Brassa de Mar, Colonials, Al Pomodoro, La Pappardella i Sorsi i Morsi, Saona, Bar & Kitchen, Jauja, On the Rocks, The Black Turtle, La Llorona, Vermúdez, Bluebell Coffee Co. i La Visité posaran sabor al Festival de les Arts.

Així mateix, els il·lustradors Littleisdrawing, Amaia Arrazola, Juan Díaz-Faes i Chamo Sant inundaran d’art el festival el divendres 5 de juny de 14:00h a 20:00h mentre pinten un mural en directe.

Després de l’èxit del Circuit dels Arts que de la mà de Heineken amb qui han recorregut els barris artístics i emergents de la ciutat com Russafa, Patacona i el Carme, el pròxim 4 de juny se celebrarà en Les Naus de València, Les Arts PRO com a avantsala al festival. Serà una trobada amb professionals i amants de l’art, en el qual comptarem amb els concerts de PAUS, Jupiter Lion, Thee Vertigos, Polonio, Rainwood i Chlöe’s Clue, exposicions, xarrades d’il·lustradors com Guim Tió, Littleisdrawing i Carlos Sadness, entre uns altres i un mini Foodies Merkat.

Els últims abonaments, entrades de dia i entrades PRO poden adquirir-se a la seua web per 46 euros.

Festival de les Arts

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €