La Pegatina marcarà el final dels exàmens a la Fira de Juliol de València

La pegatina

cartel viveros 2014 OKEnguany els concerts de la Fira de Juliol de València venen carregats de propostes de qualitat per a tots els gustos. Els més joves vibraran amb les actuacions de La Pegatina  (presentant el nou disc Revulsiu) i  Vadebo el proper 10 de juliol en una de les nits previsiblement més multitudinàries de la Fira (sorteig d’entrades). Els amants del rock clàssic espanyol podran gaudir amb Rosendo la nit anterior (9 de juliol), mentre que les seguidores de les tendències més mainstream corejaran les cançons de Melendi el dia 11 de juliol.

Una programació, la dels concerts de la Fira de Juliol de València, eclèctica i força encertada. Sensació que podem confirmar si prestem atenció als noms internacionals del cartell, on trobem la diva del rockabilly internacional Imelda May en una de les poques oportunitats de vore-la a València. Qui també estarà a Vivers interpretant les seues millors tonades és Pablo Milanés. L’artista cubà farà parada a València en la seua gira internacional. A ells s’afegeix també Roger Hodgson (cantant i compositor de Supertramp), qui inaugura el cicle. El compositor de música per a cinema i cantautor francés Yann Tiersen (artífex de la música de Good Bye Lenin! i Amélie entre d’altres) tanca la llista de grans noms mundials als concerts de la Fira de Juliol de València.

Està previst que els primers concerts, com els de La Pegatina i Vadebo, Rosendo i Melendi, marquen la fi de l’època d’exàmens. Un final que molts ja necessitaven i que obri la porta a un estiu farcit de festivals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €