Little Pepe, Mafalda i Auxili al Ialah Rock d’Alcoi

Ialah Rock Little Pepe

El proper 4 de juliol arriba a Alcoi el Festival Solidari per Palestina, Ialah Rock. Quasi un any després que la Franja de Gaza fora víctima de l’última masacre anomenada “Marge Protector” duta a terme per les Forces d’Ocupació d’Israel la solidaritat internacional continua, i s’organitzen esdeveniments arreu del món. Al País Valencià una de les cites més importants d’enguany serà a la sala Autobús d’Alcoi.

“Actualment, la situació dels palestins i palestines continua sent dramàtica. L’ajuda promesa no arriba i la reconstrucció de la zona tampoc. Són moltes les famílies que viuen en una situació d’emergència social, crítica i dramàtica”, assenyalen des de l’Associació de Solidaritat amb Palestina. El festival solidari està organitzat també per l’Associació i Brigades Internacionals Unadikum País Valencià, i compta amb el suport d’altres col·lectius com el moviment BDS (Boicot, Desinversions i Sancions a Israel) amb BDS País Valencià – BDS Alacant.

Les bandes que col·laboraran amb el Ialah Rock d’Alcoi són Little Pepe, IratxoMafaldaAuxili i El Diluvi. A més a més, hi haurà activitats com el Cicle cultural palestí a càrrec del Centre Lajee de Betlem (Cisjordània, Palestina) entre el 28 al 30 de juny. El mateix dia del festival, 4 de juliol, hi haurà el Fòrum Social per Palestina al recinte dels concerts, entre d’altres activitats. Tots els fons recaptats pel festival solidari d’Alcoi aniran destinats al manteniment i desenvolupament de projectes en territori palestí per part de les Brigades Internacionals Unadikum i per a la Campanya Internacional de Suport de BDS País Valencià – Alacant. Els organitzadors demanen la fi de l’ocupació i el bloqueig, i reivindiquen el dret al retorn de totes i tots els palestins.

10960462_700437303406320_1457811104595530745_o

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €