Jove de Pedreguer ataca Fabra i Rita Barberà

Vam conèixer a Sílvia la setmana passada, quan pujava a Youtube un vídeo en que criticava durament les paraules de la portaveu de Ciudadanos Carolina Punset a la investidura de Ximo Puig com a President de la Generalitat Valenciana. Aquesta jove de Pedreguer mai pensava que la seua indignació arribaria a centenars de milers de persones. El vídeo es va fer viral en poques hores i el ressó que se’n vam fer a la Revista Tres deu va fer batre tots els rècords de visites d’esta casa, i va contribuir àmpliament a la difusió del vídeo.

Ara Sílvia es dirigeix a l’ex president de la Generalitat Alberto Fabra i a també ex alcaldesa de València Rita Barberà, ambdós pertanyents al Partit Popular. Ho fa per les informacions que situen als dos polítics conservadors al Senat espanyol com a representants terriorials pel PP.

Sílvia Pedreguer Miss Tagless

 

Qui és Sílvia, eixa jove de Pedreguer?

La jove de Pedreguer és una blogger coneguda pel nom de Miss Tagless, i escriu en anglés sobre música, literatura i moda al seu blog.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €