‘La nostra visió’ nou videoclip de Kaoba

Kaoba publica nou videoclip, ‘La nostra visió’, editat per Pomelo Produccions amb imatges de la gravació del disc a l’estudi i també de concerts. La formació originària d’Ontinyent ens trasllada a llenguatge audiovisual la tercera cançó del seu últim disc, Canvis que es veuen vindre (2015) produït per Mark Dasousa i gravat als Atomic Studio.

El reggae i l’ska són els dos estils que impregnen la discografia de Kaoba, des dels dos No mirem avall (2012) fins ara. Amb l’arribada de l’estiu la formació d’Ontinyent ens ha presentat un nou disc amb més queixa política i sense perdre la denúncia social. Si havia harribat una canvi d’època, Kaoba ens fa una premonició musical d’una època de canvis, d’allò que ens vindrà a nivell polític. Els títols del seu treball ja revelen el seu tarannà compromés: ‘Escolta’m Palestina’, ‘Primavera‘ o ‘La rebel·lió‘ amb la col·laboració del conegut “cansautor” (així s’autoefineix) Toni de l’Hostal.  De moment aquest estiu tenen confirmats ja tres concerts, i d’entre ells al cartell del Barella rock i el Poma rock.

Mark Dasousa, on fire

El productor valencià està en un dels millors moments de la seua carrera. Després d’haver produït el reeixit Nòmades d’Smoking Souls, ha treballat amb grups com Solar (la seua pròpia banda), Zoo, King Kong Boy, Deliri, Meteor, Pepet i Marieta, i una llarga llista de grups que el fan ser segurament un dels productors que més treballa actualment, sobretot si parlem d’eixa escena formada per bandes que s’experessen en valencià i que cada vegada es fa més gran.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €