3a edició de la fira-festival TroVAM!, del 21 al 24 d’octubre

Festival TroVAM! 2015 CastellóLa ciutat de Castelló acollirà els dies 21, 22, 23 i 24 d’octubre la tercera edició de la fira musical Trovam!, un certamen que aspira a convertir-se en plataforma de difusió de la música valenciana i lloc de referència d’encontre professional.

La convocatòria agruparà a una vintena de grups que actuaran en diversos espais de la ciutat durant els quatre dies de convocatòria. A més a més, la Llotja del Cànem i el Museu de Belles Arts de la ciutat acolliran les III Trobades de la Indústria Musical que, durant un parell de dies, convocaran als professionals del sector a analitzar i debatre sobre els reptes de futur.

Les institucions valencianes han renovat la confiança en aquest projecte que aspira a convertir-se en el mercat musical de referència al territori valencià. L’edició d’enguany servirà per a plantejar el model de fira a què aspira el sector en els pròxims anys, i del qual el Trovam! n’és la llavor.

A l’igual que l’any passat i l’anterior, la tercera edició comptarà amb concerts exclusius, presentacions de projectes musicals i actuacions en família en la plaça Santa Clara de Castelló. Aquestes convocatòries musicals aniran combinades amb unes sessions professionals que tenen com a finalitat consolidar el ram musical professional i establir les bases que permeten una major visibilitat del sector i el seu creixement com a dinamitzador cultural i econòmic de la societat.

En les dos edicions anteriors, el Trovam! va convocar a més de 7.000 assistents i uns 150 professionals. L’edició de 2015 creixerà en propostes musicals i professionals. La programació serà anunciada en les pròximes setmanes.

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association (VAM!), un col·lectiu d’empreses musicals valencianes i compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació, la Universitat Jaume I, Culturarts (GVA), l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i Fira Mediterrània de Manresa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €