Fuzzville 2015: l’underground es cita a Benidorm

Fuzzville Jeff The Brotherhood

Entre els propers 3 i 5 de setembre tindrà lloc a Benidorm el Fuzzville!!!, un festival de música underground que acollirà propostes estatals i internacionals a voltant del punk rock i el garage i que compta amb el patrocini de Budweiser. Noms com The Pandoras (únic concert a Espanya el 2015), Allah-las, Jeff The Brotherhood o The King Khan & BBQ Show destaquen en un cartell que es desevoluparà a les sales Rockstar i KmDisco de la capital de la Marina Baixa. Entre les propostes estatals trobem Juventud Juché i Terrier entre moltes altres.

FUZZVILLE# - Cartel por díasEl comboi començarà el dijous 3 de setembre amb una festa inaugural gratuïta, a partir de les 20.30h, amb l’actuació de les bandes The Shivas, Goizilla i Camión. El plat fort arribarà divendres i dissabte amb més de 20 grups de totes les procedències i subgèneres. Als ja mencionats es sumen The Kids, Magnetix, Guadalupe Plata, The Hex Dispensers, Dr. Explosion, Biznaga, Useles Eaters, Islas Marshall, His Majesty The King, Dead Ghosts, Chiquita y Chatarra, Futuro Terror, Phonocaptors i La Moto de Fernan. A més hi haurà Djs i selectors per al fi de festa de cada nit i fins que isca el sol. El dissabte hi haurà també tres concerts gratuïts de Los Flamin Guays i Nave Nodriza.

Destaca la col·laboració amb el Fuzzville del segell americà Burger Records, que regalarà cassettes de les seues referències. Hi haurà també junk sessions, fira de discos i vinils, cintes de cassete i merchandising.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €