Oques Grasses, Mai Mai i Tardor tanquen hui la Fira d’Agost més musical

Fira d'Agost de Xàtiva Oques Grasses

Enguany el canvi de govern es nota i molt a Xàtiva. La seua centenària Fira d’Agost ve acompanyada d’una programació musical en la que el els grups locals ja no estan sols. Estaran recolzats per una sèrie d’artistes i grups valencians  i estatals en plena projecció. Alguns com La Gossa Sorda amb la seua última gira en marxa, que farà parada a la capital de La Costera el proper dissabte 15 d’agost. La mítica banda de Pego estarà acompanyada per Auxili i els italians Train to Roots, a més del grup local The Soda Club i la banda de versions Insershow. El català afincata a Alacant Cesk Freixas obrirà els concerts per la vesprada. Les entrades per a aquest concert estan disponibles a partir de 8€.

AlRasFestivalAbans però ja s’haurà obert la veda musical a Xàtiva. El divendres 14 d’agost hi haurà la primera nit de Djs, protagonitzada per Martin Dj Plan B, acompanyat de Dj Ciber i Dj Javi Patiño. Serà el tret d’eixida de l’Al Ras Festival, sis dies de música enmarcats en la festa estiuenca dels socarrats. El festival és una boníssima oportunitat per passar-ho bé, però també per descobrir les noves propostes xativines i valencianes. Un dia després de la festa de la bromera del dissabte 15 d’agost tindrem a Senior i el Cor Brutal i les bandes locals Testarosa, Noah Histeria i Kai Mars. Dilluns arribarà el torn dels murcians Second, qui estaran telonejats per dos grups de Xàtiva que ja estan donant molt que parlar: Siberian Wolves i Ghost Transmission. Dimarts l’electrònica tornarà a ser protagonista amb Sona la Dipu Djs, que comptarà amb Alejandro Català, Alberto Cantero i Eloy Valenciano.

Punt i final musical de luxe a la Fira

El plat fort de l’Al Ras Festival arribarà dimecres 19 d’agost amb els concerts d’Oques Grasses, Tardor i Mai Mai, qui estaran telonejats pels locals Barbaritats. Tots els concerts de l’Al Ras Festival són totalment gratuïts, i es celebraran a partir de les 23.30h al Jardí de la Pau de Xàtiva.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €