Medusa Sunbeach Festival, de Lori Meyers a Javi Boss

Medusa Sunbeach Festival Cullera

Que passa si juntes Lori Meyers i Javi Boss? Medusa Sunbeach Festival, una nova proposta que es suma a l’estiu valencià. S’instal·la a Cullera, on agafa el relleu de l’Iboga, que s’ha traslladat a Tavernes de la Valldigna.

Lori Meyers compartirà cartell amb Vetusta Morla, Los Planetas (DJ set), Niños Mutantes, Delorean, Anni B Sweet, Napoleón Solo, Zahara i un ampli elenc de bandes consolidades i emergents. Les altres zones de l’esdeveniment (Techno, EDM i Remember) també tenen el seu cartells quasi tancats amb noms de primera fila com Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Paco Osuna, DubfireHeadhunterz.

D’altra banda, Medusa Sunbeach Festival acaba d’unir forces amb Sansan Festival, un dels esdeveniments més volguts pels afeccionats a la música indie al País Valencià. L’escenari indie de Medusa passa a cridar-se Sansan Stage. Medusa Sunbeach Festival, que va nàixer en 2014 com un petit esdeveniment a la vora del Mediterrani, passa d’un a dos dies de durada, incorpora una acampada de quatre dies i presenta a un elenc d’artistes de primer nivell internacional.

Actualment, els abonaments per als dos dies del festival estan a 39€, abans d’un nou canvi de preu, i estan disponibles a través del seu web i en les oficines de Correus.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €