Tot a punt per al Marearock Festival

horaris-marearock

El divendres 21 i el dissabte 22 d’agost a Ibi (Alacant) gaudirem del desè aniversari del Marearock Festival amb bandes de renom com Soziedad Alkoholika, Narco, Los Chikos del Maíz, Boikot, El Noi del Sucre, La Gossa Sorda El Último ke Zierre. Completen el cartell altres grups valencians – i també d’altres indrets de l’estat- consolidats o en plena projecció, com Maniàtica, Desakato, Fuckop Family, Disidencia, Iratxo, Auxili, Pura Mandanga, El Diluvi, Kontaminació Akústika, Tuberk i Skakeados.

A falta de menys de 10 dies més de 2.500 persones ja tenen la seua entrada i l’organització preveu que el dissabte es penge el cartell d’aforament complet. Per això per a aquesta edició s’ha doblat el personal de seguretat, auxiliar, sanitaris, serveis de lavabos, llocs de menjar i merchandising perquè tothom puga gaudir còmodament del festival.

La últimes entrades les teniu en els punts de venda habituals d’Alacant, Elx, Elda, Villena, Ibi, València i Gandia al preu de 27€ (+ despeses) l’abonament de 2 dies i de 20€ (+ despeses) l’entrada d’un sol dia.

piscina-marearock

Zona d’acampada i piscina

La zona d’acampada està situada a la finca “El Retiro” (carrer Saragossa), a uns 800 metres (menys de 10 minuts caminant) del recinte de concerts. El recinte es troba totalment tancat i només podrà accedir-hi públic del festival amb la polsera de dos dies o d’un sol dia o persones que sol·liciten acampar acreditant les seues dades en l’Ajuntament d’Ibi.

Enguany hi haurà la possibilitat de refrescar-se a la piscina municipal, tot i que l’entrada es pagarà a banda. La piscina es troba al costat del recinte de concerts, a 800 metres de la zona d’acampada, està dins del Poliesportiu Municipal (Carrer Jaén), i el seu horari és d’11 del matí a 8 de la vesprada de dilluns a diumenge. El preu per accedir és de 2,30€ i no hi ha cap limitació. Això si, si eixes hauràs de tornar a pagar per entrar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €