“Música naix de la ràbia” nou single i videoclip d’Aspencat

La banda valenciana Aspencat viu un moment trascendental en la seua trajectòria. Després d’un grapat d’anys en actiu són una de les bandes referents de la música valenciana i uns dels reis de la música cantada en català al País Valencià. La banda de La Marina està a punt de publicar nou disc amb el nom de Tot és ara (Halley Records, 2015). Un àlbum que vorà la llum el proper 7 de setembre i que significarà l’enlairament definitiu de la seua proposta de ritmes caribenys basats en l’ska i el reggae amb bases de caire electrònic. Del nou disc, que contindrà 14 cançons, Aspencat avancen ‘Música naix de la ràbia’ en forma de videoclip. La peça és obra de Tresdeu Media, artífexs dels últims clips de Los Chikos del Maíz, Smoking Souls o Funkiwis. La cançó esboça un afiançament del seu propi so i una incursió lírica basada en referents progressistes locals però també d’abast internacional. La lluita i el compromís continuaran sent el leitmotiv del grup. L’aposta per la seua música és forta i per això s’han embolicat amb el segell català Halley Records, primera incursió en el món de les discogràfiques del grup valencià.

La llista de col·laboracions del nou àlbum és extensa: Esne Beltza, la rapera catalana Mai, els sards Train To Roots, Àlex Seguí (La Gossa Sorda), el DJ Martin Plan B, el percussionista Joan Mayor (Tashkenti), Sam Ferrer (El Último Ke Zierre), Reme Giner i Ander de Green Valley.

Aspencat Música naix de la ràbia

Presentació en directe

Aspencat presentarà aquest nou àlbum durant a partir del 15 de setembre, quan seran protagonistes del cincle Enderrock Sona a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona. La posada de llarg continuarà al Mercat de Música Viva de Vic el 17 de setembre i al Barcelona Acció Musical (Festes de la Mercé) dos dies després.

Tresdeu Media

El nou videoclip, dirigit per Pau Berga, marca també el tret d’eixida de Tresdeu Media, agència creativa de comunicació editora d’esta casa i que tot i haver realitzat una gran quantitat de peces els últims dos anys com a Graphic Records enceta ara una nova etapa amb nou nom i amb un projecte comunicatiu ben ambiciós que abastarà l’edició de la Revista Tresdeu, la comunicació i gestió de continguts i la realització i producció audiovisual amb l’objectiu de debutar també en el cinema i la televisió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €