Solar, el grup de Mark Dasousa, té nou single

Solar Identidad Mark Dasousa

Ja tenim ací el videoclip d’Identidad, del nou single de Solar. La banda liderada per Mark Dasousa, aposta per un tema mogut, remesclat per David Kano (Cycle) i de lletra compromesa. Identidad parla d’un moment en el qual el poder està canviant, és el crit d’una ciutadania organitzada disposada a lluitar pels seus drets i per la llibertat.

Després de la presentació de Respirar, Solar tornen a la càrrega amb aquest tema, uns mesos abans de l’eixida del seu tercer disc Metròpolis. Identidad és un remix de David Kano de Cycle “M’ha sorprès la frescor de la seua música i la contundència del missatge de les seues lletres” diu d’ells Kano. Es van conèixer fa uns mesos a Madrid i ràpidament va sorgir aquesta col·laboració “s’ixen de la plantilla actual independent, la seua música està fantàsticament ben produïda i d’actitud van sobrats”.

Solar són Mark Dasousa, María Bas, Jordi Revela’t, Robert Bisquert i Josep Martín. Metròpolis ix al mercat el pròxim mes de novembre. És el seu tercer disc després de Viaje en el tiempo (2009) i Ignición (2013). La presentació oficial del disc serà pròxim dia 12 de novembre en El Sótano de Madrid.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €