Tot és ara, descarrega el nou disc d’Aspencat

Aspencat Tot és Ara Nou Disc Gratis 3

Tot és ara, el 4t disc dels Aspencat ja es troba en descarrega directa. Els de La Marina firmen catorze cançons amb la seua barreja ja famosa de dancehall i dubstep amb tocs mediterranis i lletres combatives. El bon moment pel que passen els Aspencat es veu reflectit en col·laboracions tan especials com els bascos Esne Beltza, els sards Train To Roots o Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Ander (Green Valley) i alguna sorpresa més.

Aspencat Tot és Ara Nou Disc Gratis 2Aspencat presentaran Tot és ara al Mercat de Música Viva de Vic el 17 de setembre i al BAM (La Mercè) el 20 de setembre.

En els darrers dos anys, el grup de la Marina Alta no ha parat de tocar per tot l’estat, presentant Essència (2013) on feien evolucionar la seua proposta de rock, rap, reggae amb lletres combatives cap a unes sonoritats més electròniques com el dubstep.

Música naix de la ràbia” és el primer avançament en forma de clip de Tot és ara. La cançó procura explicar tot allò que els empeny a escriure cançons, un crit de ràbia des de la consciència perque, amb la música, es pot contribuir a canviar les coses. A la cançó s’hi citen referents explícits com Ovidi Montllor, Víctor Jara o Malcom X.

Per altra banda, trobem altres cançons com “S’atura el temps” molt crític amb l’espoli de la riquesa mundial. També destaca el dancehall de “Trenca els miralls” amb la rapera Mai, que resulta un crit a favor de la lluita feminista o de “Sense por” que compta amb la veu de Ander de Green Valey que brama “ja no tenim por!”.

Aspencat Tot és Ara Nou Disc GratisEl so més Aspencat el trobem a “Mantindre el foc” on hi canten Train to Roots des de Sardenya on es pregunta quí mou els fils del món i en altres destacables com “Escriurem mil batalles” que demana fer un pas endavant per transformar la societat, o “Vull brindar”, que compta amb una col·laboració molt especial del seu paisà Àlex Seguí, amb qui canten com pot capgirar-se la vida quan de sobre coneixes una persona que t’obre un nou món.

Finalment trobem “La història és nostra” amb una base instrumental signada per Martin Plan B que parla d’els fills dels 80 i 90 que han près el protagonisme per construir un nou Pais Valencià.

Descarrega’t gratuïtament ací mateix Tot és ara, el nou disc dels Aspencat.

El clip del primer avançament del disc, “Música naix de la ràbia” suma ja més de 50.000 reproduccions en cinc dies, encara no l’has vist?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €