Ana Tijoux en 5 cançons recomanades per Aspencat

Ana Tijoux Aspencat Festa de Benvinguda UV 2015

 

Ana Tijoux Festa de Benvinguda UV 2015Demà dijous a la Sala Noise es dóna el tret d’eixida a la Festa de Benvinguda de la Universitat de València. Pels qui no ho sàpigueu són tot un seguit de concerts i activitats que fa la universitat per als seus alumnes nouvinguts especialment, i per a la societat valenciana en general.

Enguany els caps de cartell seran Aspencat i la xilena Ana Tijoux. Però també podrem veure Sidonie el dijous 22 amb Dusty Shoes i Best On The Road. I finalitzaran els concerts de gran format León Benavente amb Flipping Colors el dia 29.

Els Aspencat aprofiten l’ocasió per presentar “Tot És Ara a Valènica. Coneguent-los i sabent que segueixen a l’artista franco-xilena Ana Tijoux els hem preguntat per les 5 cançons que destacarien del seu repertori. Kiko Tur, cantant de la formació no ha dubtat en resenyar aquestes 5 cançons: Vengo, Somos Sur (amb Shadia Mansour), Antipatriarca, Sacar la voz (amb Jorge Drexler), i 1977, “són tot temazos“. A continuació la llista de reproducció de Youtube per a que les degusteu i apreneu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €