MUV Festival, més de 50 concerts en 15 espais de Russafa

El Festival MUV! està a les portes. Del 5 al 8 de novembre tindrem l’ocasió de veure al barri de Russafa (València) a 50 artistes representatius de diferents estils musicals. Les actuacions seran un total 15 espais. Una programació de concerts durant 3 dies que serà possible amb la col·laboració de músics, els diferents espais cedits (per sales, associacions i locals d’oci), de professionals del sector musical -que participaran en diferents activitats- i del públic assistent.

El circuit de música urbana, MUV!, es complementa amb un programa d’activitats paral·leles, desenvolupades en diferents espais col·laboradors (exposicions, taules debat, tallers, entre altres) relacionades amb la música.

Els objectius del MUV! són clars: “potenciar la música com a expressió artística de manera més activa en la vida cultural de la ciutat i dels barris, que permeta diversificar els espais escènics i contribuir a crear un model cultural més actiu i participatiu. Connectar a professionals, músics i creadors en l’àmbit de la música amb el públic, fomentant el desenvolupament de la música en directe des de la convivència i el dinamisme cultural“. A continuació el cartell complet amb tots els artistes, te’n vens a Russafa?

Festival MUV!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €