Tirant lo Rock publica el seu nou disc ‘Massa cops’

Tirant lo Rock Massa Cops

La banda de Vila-real Tirant lo Rock presenta el seu tercer llarga durada Massa cops. Produït pel compositor i baixista de El Último ke Zierre Pedro Martínez, el nou álbum conté 10 cançons on barregen el rock alternatiu amb sonoritats del rock estatal on destaca la potent veu femenina d’Ainoa Ferrer.

Massa cops ha estat enregistrat i mesclat per Sam Ferrer (WZ Estudis), responsable del so d’Auxili i dels directes de ZOO entre d’altres; i masteritzat per Jesús Arispont, de Masterispont a Madrid. Amb aquest treball, que compta amb les col·laboracions de Roberto El Feo (cantant de EUKZ), Andrea Roselló de La Kinky Band i Gràcia Valdeolivas, entren amb força en la nova escena rock valenciana que han nodrit grups com Smoking Souls, Mai Mai o Inèrcia. Només amb el single de llançament ‘Nostàlgia’ han aconseguit vora 15.000 plays en menys de dos setmanes (i més de 7000 en 24 hores). Una xifra rècord.

L’àlbum ja està disponible a iTunes, Spotify i Bandcamp, i el proper 6 de novembre, coincidint amb la presentació en directe, eixirà al carrer en format físic. El concert tindrà lloc a la Sala La Burbuja de Castelló de la Plana, amb Égalité i Pánico sin Fronteras com a grups convidats. En aquesta presentació podran recollir moltes de les seues recompenses els micromecenes que han fet possible el disc a través de la plataforma Verkami.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €