Gazpatxo rock, tot el que necessites saber!

Gazpatxo Rock 2016El proper 20 de febrer es celebrarà l’onzena edició del festival Gazpatxo Rock a Aiora (València). Lendakaris Muertos, Gatillazo, Narco, Def con Dos, Aspencat, Zoo, Funkiwi’s, Los de Marras i Kaotico actuaran en el festival i oferiran més de dotze hores de música a tots els assistents.

Lendakaris Muertos torna als escenaris en 2016 després de dos anys d’aturada i visitarà la propera edició del Gazpatxo. Per la seua banda, Gatillazo no podia faltar al festival després de la seua baixa del cartell l’any passat. Def Con Dos oferirà a Aiora un dels primers concerts de la seua nova i especial gira. Tampoc faltaran noves tendències musicals amb Zoo i Aspencat; aquests, a més, vindran al Gazpatxo amb el seu nou disc –“Tot és ara”- sota el braç. També estaran Kaotiko, Narco, Los de Marras o Funkiwis que presentaran “Nadie al volante“.


Gazpatxo Rock més allà del dia del festival

Durant la tradicional ‘gazpatxà’ que s’ofereix als assistents abans del festival la ‘Xaranga els Dessiguidats’ amenitzarà des de les 12:30 del matí fins al començament dels concerts. A més, Escala i Corda punxarà dubstep, reggae, rock, mestissatge i drum & bass durant els canvis d’actuació dels grups per a que la festa no pare ni un sol moment. Com sempre es comptarà amb acampada gratuïta i preus populars en barra.

La nit prèvia al festival es celebrarà la Festa de Benvinguda del XI Gazpatxo Rock. Serà una festa gratuïta i en ella actuaran Novus Ordo, Malafé i el grup local Traspotin i la Boletobanda.

Aquest any el Gazpatxo Rock canvia el pavelló per una zona amb una carpa més àmplia. Les entrades pel XI Gazpatxo Rock poden adquirir-se de forma online a través de la seua web  (on també pots consultar els llocs físics).  Les entrades estan a 20€ anticipada i 25€ en taquilla.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €