Espai Octubre Concerts presenta nou disc d’Òscar Briz

Espai Octubre ConcertsDes del mes d’octubre tres productores musicals valencianes estan gestionant la programació de la sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània: Metrònom, Play Producciones i Mésdemil.

Al bell mig de la ciutat de València, l’Espai Octubre Concerts ofereix una sala de 106 places, totalment equipada i amb el millor equip de producció. Els programadors afirmen que està oberta a qualsevol proposta musical, sempre que complisca uns criteris mínims de qualitat.

Els concerts comencen a les 20h, com el de presentació de “Entre llums i ombres” d’Òscar Briz que serà el pròxim 12 de desembre. Òscar Briz torna a la càrrega amb un disc realitzat sota el dictat de dos conceptes bàsics: senzillesa i efectivitat. El caire del repertori, amb sabors clàssics, així ho suggeria.

Entre llums i ombres“, la veritat és un cim: inalcançable, possible, reptador, fascinant, aterrador… Des de “Les Màscares” al tema final, “Florentina Sunset”, hi trobem clarobscurs, la reivindicació de la veritat en un context social en què la indecència s’ha instal·lat definitivament, segons Briz.

L’entrada anticipada la podreu trobar a Notikumi per 7€, si sou socis d’ACPV per 5. En taquilla us costarà 10.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €