Pau Alabajos llança nou videoclip en exclusiva Tresdeu

El cantautor valencià Pau Alabajos ha presentat hui a la revista Tresdeu el single avançament del seu nou àlbum L’amor i la ferocitat. La cançó porta per títol ‘La transició modèlica i la mare que m’ha parit’ i conforma una crítica mordaç a la transició política espanyola de 1978 i els seus deixebles. Una lírica crítica que s’estén de manera natural a la hipocresia institucional i a la falsedat dels governs que malvenen el País i la seua gent.

Quant al vídeo, està realitzat conjuntament per Tubal Perales (Mésdemil) i Pau Berga (Tresdeu Media) i plasma mitjançant el simbolisme de la dansa l’alçament d’un poble fart de contes de fades; fart de que se li riguen a la cara. Les ballarines Andrea Torres, Julia Irango i Paula Pachón donen vida a aquest relat, rodat al Teatre de la Unió Musical de Llíria.

En l’apartat musical, tenim l’oportunitat de tastar les noves sonoritats que vestiran el nou disc del cantant torrentí, enregistrades a Nashville (Tennesse, EUA) als estudis Alex The Great, amb la producció artística i arranjaments de Brad Jones.

Pau Alabajos, l’amor i la ferocitat

L’amor i la ferocitat és el títol del sisé disc de Pau Alabajos. Es tracta d’un projecte arriscadíssim i molt personal, que suposa un abans i un després en la seua discografia. Gravat en directe, sense claqueta, amb tota la cruesa analògica dels amplificadors de vàlvules i la veu despullada, sense filtres ni maquillatge de postproducció.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €