Siberia Fest 2015, The Parrots, Kitai, Novembre Elèctric…

Siberia Fest celebrarà la seua tercera edició l’11 i 12 de Desembre a València. En aquesta ocasió, el festival tindrà lloc al llarg de dues nits, en dos espais i formats diferenciats en el que suposa una aposta ferma i segura per la música immediata i directa, sent un dels últims festivals de l’any.

La nit de l’11 de Desembre, Siberia Fest tindrà lloc en la Sala Matisse en format elèctric des de les 22,30 hores amb la presència de The parrots, Kitai i Siberian Wolves.
Tres bandes que durant l’últim any han sigut protagonistes de l’escena rock del nostre país i que pretenen trencar i girar del revés al públic.

Per la seua banda, en la nit del 12 de Desembre, la sala Deluxe Pop Club es vestirà de gala per als concerts en format acústic de Tórtel, Novembre elèctric i Odd Cherry pie. Una nit que promet ser màgica, amb sons exquisits i boniques sorpreses.

Siberia FestPels qui no els conegueu The Parrots són rock en estat pur. Líders espirituals del revival underground garagero que gaudeix el nostre país, la seua presència en tots els grans festivals nacionals és sinònim de qualitat, bon fer, diversió i frescor.

Kitai vindran a València, la seua segona casa musical, a presentar el seu primer disc “Que vénen”. Els seus demoledors directes són una experiència que tot amant de la música ha de viure alguna vegada en la seua vida. I irremediablament, repetir i repetir…

També estaran els valencians Tórtel i les seues melodies fresques i netes, que tanquen una senzilla complexitat. L’explosió sonora i musical de Siberian Wolves és un fenomen únic en el panorama estatal. Amb el seu primer disc han demostrat un so madur, psicodèlic, eixelebrat, grungero i al cap i a la fi únic.

Per finalitzar estarà al Siberia Fest la delicadesa i intimisme són dos conceptes bàsics per a entendre la música de Novembre elèctric. Bellesa en les seues lletres en valencià i en els seus concordes contagiosos.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €