Mafalda presenta el nou single i videoclip ‘La llorona’

La imprevisible banda valenciana Mafalda estrena ‘La Llorona’, el primer single del seu imminent àlbum La última vez que te escucho. El disc vorà la llum el proper 17 de febrer, i es composa de 15 nous talls, on sabem que col·laboraran Carles Caselles (Smoking Souls), Mars (Habeas Corpus) i Bitxo Malo (Dremen), a més de l’argentina Sara Hebe, que posa la seua veu en aquest single d’avançament. La cançó reflexiona al voltant de la precarietat dels marginats, i dedica versos al col·lectiu LGBT, les persones amb capacitats diferents, el feminisme i la pobresa, i crítica durament el capitalisme caníbal i el feixisme latent en l’estat espanyol.

Com sempre, tot agitat i ben servit en un còctel que porta l’essència de Mafalda, com a ingredient especial i impregnador. Un reggaecore al que sumen un nou estil, sense perdre coherència musical: el swing. El videoclip que acompanya el tema és obra de Tresdeu Media, i en ell s’explica l’assalt un banc, ambientat en els anys 20, on la banda (inclosa la col·laboració estel·lar d’Hebe) vestida com gàngsters, dives i treballadores de l’època prepara l’assalt i prepara la distribució dels diners.

Mafalda porta amb aquest tercer disc un cabàs d’històries, vivències, recollides dels arbres sembrats en els seus dos anteriors treballs. Els dos darrers anys han estat girant per tota la geografia espanyola, trepitjant festivals, sales, places i carrers, i repartint força, ràbia, reivindicació i reggaecore a parts iguals. Aquest any no serà diferent, i aprofitaran per presentar aquest últim llançament. El mes de març estaran a Barelona, Madrid, Múrcia i al festival Diània, on actuaran el dijous 24 de març.

Mafalda avança dates de la seua gira

mafalda gira

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €