Horaris i totes les activitats del Festival Diània 2016

A tres dies del Festival Diània 2016 els organitzadors ja ho tenen tot preparat. Ontinyent consolida una oferta per als joves valencians en Setmana Santa. Com ja vos vam contar a la Tresdeu en el Festival Diània 2016 podreu veure caps de cartell estatals com Narco, O’funk’illo o Rapsusklei i també els grups més importants de casa nostra com són Aspencat, Els Catarres o Vadebo.

Important no perdres el dijous. El Teatre Echegaray acollirà l’actuació d’Eugeni Alemany “En persona guanye”. Més tard a l’escenari del Llombo presentaran les seues noves cançons Mafalda, Mai Mai, Karma i Novus Ordo.

Però al Festival Diània no tot són concerts, també hi ha torneig de pilota o futbet o xerrades sobre el TTIP, feminisme o fira d’entitats.

A continuació vos deixem amb els horaris per a que pugueu planificar-se el Festival Diània 2016.

horaris festival diania 2016

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €