Nova edició de La Triangonal amb Arthur Caravan, Da Souza i Ferran Palau

Cartell TriangonalDesprés de La Triangonal de l’any passat (amb Es Declivi, Miquel Serra i Júlia), i mantenint l’esperit original (juntar tres bandes de tres racons diferents de la mediterrània per tal de posar tres accents diferents de les maneres que tenim de fer rock cantat en la nostra llengua) Malatesta Records tornem enguany amb un altre lineup de primera categoria.

Des de Collbató (Barcelona) i per cortesia de Halley Records, vindrà Ferran Palau, colider d’Anímic, l’autor més singularment ianqui que hi ha hui en dia a Catalunya, amb el seu projecte en solitari, però en aquesta ocasió acompanyat d’una banda que lleva el hype: Adiano Galante i Jordi Matas (Seward) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril).

Des de Palma (Mallorca) i per cortesia de Famèlic, ens visitaran Da Souza. Quatre jovenots templats i ben parits que acaben d’editar “El Gran Salt Endavant” on sonen als 90 però amb una tensió actual, sense limitar-se a calcar i au. I fan molt de goig en directe.

Des d’Alcoi (Alacant) i per cortesia de Música de Telers, també estaran performant els sempre magnificents Arthur Caravan, polièdrics orfebres d’allò que es sol dir rocknroll. A més, estan enllestint el seu darrer treball, que haurà de sortir un dia d’aquestos, i que ens presentaran en exclusiva el 9 d’abril.

Tot açò en una sala que sona orgànica, potent i amb matisos (16 Toneladas). I puntuals, a les 20h!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €