Vadebo publica nou disc anomenat ‘Actitud’

portada VADEBO actitudJa pots escoltar el nou disc de VaDeBo que tindrà per nom “Actitud” (2016), un enregistrament de la mà del segell discogràfic Maldito Records. Amb només dos anys de vida Vadebo ja tenen tenen 2 discs al carrer (“Travesses”, 2015), més de 60 concerts a l’esquena i enguany ja estan confirmats en una gira de presentació que els portarà a ciutats com València, Barcelona i al festival Viña Rock 2016 entre altres.

La banda estarà presentant les 11 cançons que conté “Actitud”, disc que representa una barreja de hip-hop, punk rock i música jamaicana. VaDeBo dalt de l’escenari és sinònim de mestissatge, de guitarres contundents, d’unes lletres esmolades on es barreja la crítica social i els missatges optimistes que caracteritzen el grup.

Procés de creació del disc de Vadebo

En aquesta ocasió, els de l’Horta (València) han contat amb una persona de gran recorregut del panorama musical com és Sam Ferrer, qui ha treballat amb grups com Auxili, La Raíz o El Ultimo Ke Zierre entre d’altres. Ferrer ha desenvolupat les tasques de producció i enregistrament en WZ Estudi del municipi castellonenc de Borriol.

En “Actitud” es poden trobar també les col·laboracions vocals d’Albert Garcia (Itaca Band), el raper valencià Charly Efe així com la participació de Xavi Banyuls (La Raíz) al trombó, Miquel Àngel Pereto (La Gossa Sorda) a la trompeta i la cantant Mireia Pardiñas.

 Descarrega directa i gratuïta des de la web de Vadebo!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €