L’eufòria de creus endins

l'eufòriaTardor i Geografies protagonitzen dos dels llançaments més destacats dels últims mesos. Els primers arrassaven fa un mes amb “L’eufòria”, senzill que representa la producció més ambiciosa de la banda. Geografies presenten hui De creus endins, els seu segon treball, després que el primer guanyara en 2015 el Premi Ovidi a Millor Maqueta.

El proper divendres 6 de maig, la sala Wah Wah de València acollirà un concert on confluiran els dos projectes, i que Tardor han organitzat i batejat com a “La festa de l’eufòria”. Carles Chiner, cantant i compositor de Gener, obrirà la nit en solitari. El músic valencià és també una de les últimes grans revelacions de la música cantada en valencià, pel que tots tres conformen un cartell de luxe.

La iniciativa de Tardor arribava per tal de poder produir tots els nous productes de marxandatge relatius a aquest llançament. La banda valenciana ha preparat una arriscada i innovadora campanya de micro-mecenatge que finalitzarà cinc dies abans del concert, a través de la qual es podran adquirir anticipadament els productes de la nova col·lecció i s’obtindrà com a regal l’entrada per al concert. Es tracta d’un fet novedós el que una banda finance la producció de mertxandatge mitjançant Verkami, i més tenint en compte l’allau de projectes que últimament pretenen finançar-se col·lectivament des de la plataforma. Durant la vetllada del 6 de maig, també es podrà adquirir la nova col·lecció de productes de ‘L’Eufòria’ realitzada pel prestigiós estudi barceloní Münster Studio. Entre el material que es podrà aconseguir el dia 6 de maig s’inclouen samarretes, làmines, bosses de tela i l’edició física de el senzill “L’eufòria”. Fins completar l’aforament de la sala, participar a la campanya de micro-mecenatge serà l’única forma d’aconseguir accés a “La festa de l’eufòria”.

Les entrades anticipades gratuïtes es podran aconseguir fins el 2 de maig participant a la campanya de micro-mecenatge, mentre que en taquilla les entrades es podran aconseguir per 3 euros fins completar l’aforament el mateix dia de l’actuació.

Geografies presenten ‘De creus endins’

La banda liderada per Íñigo Soler, i flanquejada per Ramon Marrades, Albert Belda i Alejandro Gómez-Lechón, presenta el seu segon treball. Escolta’l ací!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €