Funkiwi’s i La Raíz acaben amb la foscor

Funkiwi’s i La Raíz presenten el segon videoclip de Nadie al volante, l’últim disc dels primers. I és que Funkiwi’s estan on fire i ho demostren regalant-nos llum, color i ritme: els elements essencials per acabar amb foscors i pors. ‘Ritmo hostil’, el single al que posen imatges, és una descàrrega d’energia sense precedents on compten amb la col·laboració de Senka i Julio de La Raíz. El moment dolç de la banda funkista – una de les més talentoses del panorama- s’ha vist reflexat també en alçar-se fa uns mesos amb el primer premi de Sona la Dipu, que els ha permés actuar a grans cites com el concert de Falles d’Amstel.

Ara el grup, que fusiona el funk amb gèneres com el rock i el hip hop, continuarà presentant Nadie al volante, un dels àlbums valencians més destacats de 2015. Ho faran en una gira de la que ja han confirmat les primeres dates, i que inclourà festivals estatals com el Viñarock, el Tortura no és Cultura, el Cabo de Plata, el Despertarock i el Marca Propia. Funkiwi’s i La Raíz coincidiran en algunes d’aquestes dates, el que propiciarà que regalen al públic col·laboracions com les que podem gaudir en aquest tema del que acaben de presentar nou videoclip.

Cal reconèixer que el tandem que formen aquestes bandes forma una combinació més que interessant, i que ‘Ritmo hostil’ bé mereixia un videoclip per a la posteritat. Funkiwi’s i La Raíz, senyores i senyors, estan en la casa!

Funkiwi's i La Raíz al nou videoclip

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €