Mai Mai: ‘Mil Pulmons’ per fer tremolar tot

La banda valenciana Mai Mai acaben de presentar el seu segon EP Mil Pulmons. El nou treball arriba per la necessitat del trio de plasmar en cançons la nova formació i la seua renovada sonoritat. Aquest curta durada està composat pels singles ‘Cançó d’octubre’ i ‘Dolça força’, que Mai Mai ja havia avançat en octubre i gener respectivament, al que es suma el tema que li dóna títol: ‘Mil pulmons’. En aquesta última cançó la banda ha comptat amb la col·laboració de Carles Caselles, vocalista de Smoking Souls, per a facturar un nou himne col·lectiu.

El productor Tono Hurtado torna a comandar el projecte, per al que ha comptat ja amb el seu propi estudi: el Globo Estudio de Massanassa. Allí ha enregistrat el nou material que Mario Sancho, Pau Berga i Pau Belda ens presenten. La masterització ha estat a càrrec d’Enrique Soriano als estudis Crossfade Mastering de Burjassot. El videoclip de ‘Mil pulmons’ ha estat autoproduït per la banda, i s’ha gravat a les instal·lacions de RTVV. Entre les imatges, trobem els rostres dels i les vocalistes de diferents grups valencians que ajuden a traslladar el missatge de la cançó. Smoking Souls, Mafalda, Laverge, Aspencat, La Raíz, ZOO, Pau Alabajos, Gener, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Auxili, Vadebo, Mireia Vives i Funkiwis són les bandes i artistes que donen vida amb Mai Mai al relat de ‘Mil Pulmons’: la música com a aglutinadora dels i les joves valencianes i com a motor de canvi d’una societat en la que, tot i que avancem, encara hi ha molt per fer.

Mai Mai Mil Pulmons (Foto: Joan Koratge)

‘Mil Pulmons’ en directe

El llançament del nou treball de Mai Mai ve acompanyat d’un tour amb el que presenten les noves cançons i el renovat directe. El #MilPulmons Tour ha passat ja per l’Olleria i pel Festival Diània d’Ontinyent, i viurà una nit especial amb la presentació oficial a València el proper 21 d’abril a la sala Matisse, on Mai Mai estaran acompanyats pels almeriencs Nixon. La gira continuarà el proper 26 d’abril a Benissa (Alacant), el 28 d’abril a Madrid, el 30 d’abril a Barcelona i el 20 de maig a Castelló. La banda anunciarà prompte noves dates de la gira d’estiu a la seua web i xarxes socials.

Mil Pulmons Tour Mai Mai

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €