Medusa Sunbeach confirma Martin Garrix i Macaco

Cartell Medusa Sunbeach 2016Medusa Sunbeach Festival ha dut a terme un nou avanç d’artistes en desvetllar a varis dels seus caps de cartell per a la seua tercera edició, que se celebrarà entre el 12 i el 14 d’agost en la Platja de Cullera.

Martin Garrix. El jove DJ holandès, que compleix 20 anys el pròxim mes de maig, porta tres anys a la cúspide de la música electrònica comercial després de protagonitzar la carrera més vertiginosa que es recorda en la cultura dance. Tot va començar en 2013, amb el llançament d’un single, ‘Animals’, que el va catapultar a la fama. Actualment ocupa el lloc #3 en el Top 100 que elabora anualment la revista britànica DJ Mag i és un habitual dels majors festivals del món. En Medusa Sunbeach serà l’estrela indiscutible del Main Stage, l’espectacular escenari principal de l’esdeveniment.

Macaco. El cantant barcelonès és el major exponent de la música mestissa amb ànima social i multicultural en el món hispà. Barrejant rumba, reggae i funk, passà de ser un músic de carrer en Les Rambles de la ciutat comtal a protagonitzar nombrosos directes als principals festivals del món, com el Rock In Rio Brasil o Vive Latino a Mèxic. A més, ha col·laborat amb artistes com Juanes, Juan Luis Guerra, Julieta Venegas…

Després de la confirmació de Martin Garrix, realitzada en la vesprada del diumenge, es va causar un gran rebombori en la web del festival. En els següents 90 minuts, el festival va vendre quasi 2.000 abonaments, la qual cosa demostra el tiró del jove DJ i productor d’Amsterdam entre els amants de l’EDM (Electronic Danse Music).

Més Techno, Hard Techno i Remember al Medusa Sunbeach

En l’escenari Techno, acompanyant a artistes ja confirmats com Loco Dice, The Martinez Brothers, Joris Voorn o Adam Beyer, estará el dúo berlinés Pan‐Pot i el alemany Marcel Dettmann, DJ resident de mític club Berghain. En la nova àrea Hard Techno, els primers artistes confirmats són el duet Pet Duo.

També hi ha hagut confirmacions en la zona Remember, l’espai de Medusa on es reviuen els majors èxits de les pistes de ball de la dècada dels 90 i els 2000. Els nous artistes incorporats al cartell són Jessy & Dee Dee Live, Jumper Brothers i Raúl Ortiz, el resident de la discoteca madrilenya Fabrik i un dels exponents estatals del gènere.

Precisament, el festival ha donat a conèixer recentment que en aquesta edició hi haurà dues àrees musicals més per donar cabina a nous gèneres. D’aquesta forma, Medusa Sunbeach respon a les abundants peticions de fans a traves de les xarxes socials, que reclamaven espai per a estils musicals emergents que tenen milers de adeptes entre els amants de la música electrònica.

Els abonaments ja estan a 45€ en la web del festival!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €