MSQRD, porta els teus selfies a un altre nivell!

MSQRD Masquerade

Tornem amb les ressenyes d’apps per a mòbils. Tornem amb una aplicació que s’ha fet viral i que utilitzen centenars de famosos. Es tracta de MSQRD, una app que porta els selfies a un altre nivell!

Masquerade (MSQRD) et posa la cara dels famosos i compta amb infinitat d’efectes que li donen als retrats un toc original, divertit i diferent. És molt fàcil d’utilitzar: en un parell de minuts podràs tenir el rostre de Leonardo DiCaprio a punt d’alçar l’Oscar al millor actor per “The Revenant“, el de Conchita Wurst, guanyadora d’Eurovisió en 2014, o el de Iron Man o Batman, entre altres.

Però no solament açò. MSQRD també posa a la teua disposició filtres animats a l’estil d’Snapchat. Pots transformar la teua cara en la d’un tigre o un goril·la, posar-te el somriure de Joker o la d’un membre dels Kiss, entre moltes més.

És una app en tant de potencial que fa unes poques setmanes els de Mark Zukerberg -Facebook- l’han adquirit. Veurem els filtres de MSQRD incorporats al Messenger, Whatsapp o Instagram?

Prova’l, descarrega-te’l per a iOS ací, i per a Android ací. Conta’ns a les xarxes quin és el filtre que més t’agrada!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €