Estrenem “La vida bonica” nova cançó d’Sva-ters!

Els Sva-ters tornen als escenaris amb les piles carregades i projecte de micromecenatge aconseguit amb èxit. Tot i que ara es presenten davant d’un public totalment diferent a aquell que estava acostumat a veure’ls formar part del festivals que configuraven el panorama de musica en valencià.

El nou disc es dirà “Simis” (Mésdemil, 2016) i és el resultat de mesos de treball, on Sva-ters s’han tornat a ajuntar al local per tocar pel plaer de tocar. Composant i recuperant les sensacions dels assajos d’antany, treballant sense pressions de dates, estils o modes a seguir. Es un projecte que naix de la idea de tornar a fer un treball del qual sentir-se satisfets personalment, a l’altura del que en el seu moment va suposar el “Berlangastyle“, el qual va tindre una gran acollida i els va portar pels escenaris i festivals mes importants del circuit.

sva-ters simisEnregistrat i mesclat a Atomic Studios, per Mark Dasousa, el qual s’ha involucrat en tot moment a la producció, assimilant tota la informació musical que acostuma a tindre Sva-ters a cada cançó i canalitzant-la cap a uns temes directes i contundents.

Al disc “Simis” (Mésdemil, 2016) podem trobar un poc d’allò que sempre els ha caracteritzat. Lletres divertides i compromeses, i una mescla musical eclèctica i molt variada, que va des de l’ska mes clàssic, al rock, passant pel reggae, i acabant pels sons llatins com són la cumbia o la salsa. Però sempre passant per l’espectre i la visió personal del grup d’Alcàsser.

La vida bonica“, és el single avançament que estrenen els Sva-ters a la Tresdeu. Una cumbia passada pel filtre personal del grup. En definitiva, una de les assignatures pendents i mes demandades del grup: una cançó d’amor. Però de l’amor d’un pare/mare cap al seu fill, i que en part defineix també el moment actual de molts dels components i amics de la família Sva.

Simis” (Mésdemil, 2016) veurà la llum el pròxim mes de maig, l’estrena oficial en directe i les dates de “Va monos Tour ’16” s’anunciaran pròximament.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €