20 actuacions per a la nova etapa dels Concerts de Vivers

Concerts de Vivers ValènciaEls Concerts de Vivers passaran de 12 a 19 les actuacions que se celebraran als Jardins de Vivers amb motiu de la Fira de Juliol de València.

En aquesta nova etapa destaca la major presència d’artistes internacionals (un total de 9) com ara Anastacia i Gloria Gaynor, que actuaran a la ciutat amb els preus més competitius de les seues gires. Estes artistes i altres com Toquinho & Maria Creuza compartiran l’espai de concerts amb grups valencians com Aspencat o Auxili, i tots junts conformen un cartell eclèctic, per a tots els gustos.

Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva, ha presentat hui la programació d’estos concerts, “que busca atraure als Jardins de Vivers perfils diversos, de la societat valenciana i de fora. El cartell intenta completar l’oferta dels festivals musicals que se celebren a València, i tots i cada un dels concerts seran un complement de la programació gratuïta de la Gran Fira de València, en què els grups locals seran els grans protagonistes”.

El primer concert el protagonitzarà Anastacia, que actuarà el 2 de juliol a València en el marc de la seua gira “Resurrection”. El preu de l’entrada del seu espectacle oscil·larà entre els 40 euros, o els 35 euros en cas de comprar-se de forma anticipada. Alan Parsons presentarà el seu projecte musical el diumenge 3 de juliol. Seguidament, el dimarts 5 de juliol, els Jardins de Vivers seran l’escenari de la banda Quilapayún, que enguany celebra el seu 50 aniversari. Toquinho i Maria Creuza recordaran Vinicius de Moraes La Fusa el dijous 7 de juliol; i la banda de rock Los Suaves s’acomiadaran dels seus seguidors en el concert programat per al divendres 8 de juliol.

Les formacions valencianes Senior i el Cor Brutal, Cuello, Tórtel, Los Glurps i Ley Dj actuaran dissabte 9 de juliol en un dels concerts més econòmics de la Gran Fira de València, amb entrades de 8 euros.

El dimecres 13 de juliol, Chambao presentarà als Jardins de Vivers un Nou cicle, l’album amb el qual inicia una nova etapa musical, mentre que el divendres 15 de juliol serà Muchachito Bombo Infierno el que donarà a conéixer el seu quart disc.

El dissabte 18, els Jardins de Vivers acolliran una vetlada dedicada a la cultura electrònica, el dimarts 19 serà el torn de Steve Vai, i el dimecres 20 actuarà Melody Gardot.

Els valencians d’Aspencat compartiran cartell, el dijous 21, amb Green Valley i la banda Auxili, formada per 9 músics valencians. El Barrio presentarà “Desde el principio” la nit del 22 de juliol, i el dissabte 23 els Jardins de Vivers acolliran un Rototom Launch Party, amb la presència, entre altres artistes, del fill de Bob Marley, Julian Marley. The Orchestra i ELO Original Members actuaran el diumenge 24 de juliol.

El primer concert de l’ultima setmana de juliol, dilluns 25, el protagonitzarà la intèrpret de “I will survive”, Gloria Gaynor. L’entrada d’este espectacle serà de 40 euros. El dijous 28 de juliol actuarà Xavi Castillo que, juntament amb A-Phonics i Òscar Briz, presentarà una nova experiència amb musica en directe.

Los Ilegales i Raimundo Amador tancaran este cicle de concerts de Vivers amb actuacions el divendres 29 de juliol i el dissabte 30 de juliol, respectivament.

Ja es pot consultar tant a la web municipal com a www.concertsdevivers.com. Compra la teua entrada per al concert d’Aspencat, Green Valley i Auxili per 8 euros (promoció de llançament).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €