Marquesa Concerts 2016: Gener, Siniestro Total…

Marquesa Concerts Gandia Gener

Torna un any més a Gandia el cicle Marquesa Concerts, una proposta musical organitzada per l’ajuntament de la ciutat, en la qual cada any es programa una selecció de grups i artistes de referència en la història del pop i del rock. Així, per l’escenari de Marquesa Concerts, en anys anteriors han passat noms com els de Loquillo, Luis Eduardo Aute, Raimundo Amador, Dr. Feelgood, o Albert Pla, entre molts d’altres.

Marquesa Concerts GandiaEnguany se celebra la 16a edició d’aquest cicle de concerts, en el que es comptarà amb les actuacions de Gener (4 de juny), Siniestro Total (11 de juny), La Guardia (18 de juny) i Eric Sardinas (25 de juny), previstes al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, de la ciutat ducal.

De la música d’autor de Gener, el pop de La Guardia o el contundent rock & roll del nordamericà Eric Sardinas, passant pel punk-rock de Siniestro Total. Tot dins del jardí de la Casa de Cultura, considerat com un dels espais a l’aire lliure més emblemàtics en el conjunt del circuit de sales de concerts del País Valencià.

Excepte l’actuació de Gener, que serà d’entrada gratuïta, el preu de cadascun dels concerts és de 10 euros i les entrades es poden aconseguir a la mateixa Casa de Cultura o a www.instanticket.es.

Foto Xepo WS.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €