Red Buffalo i la tornada del dent de lleó

Ho anunciaven aquest estiu amb un «Hemos vuelto», al que adjuntaven aquest vídeo. Llançaven un nou single, ‘Dandelion’, que els servia per començar a rodar de nou. Ho demostraven esta tardor amb diferents concerts a la ciutat de València. Tot i els canvis en la formació, Red Buffalo estan més forts que mai, i diposats a oferir-nos bones dosis de rock and roll d’inspiració americana.

Encara no haviem pogut fer-nos ressó a esta casa, però la tornada de Red Buffalo ens ha donat una gran alegria. La banda portava mesos en silenci quan en maig van anunciar canvis a la formació i una etapa de reflexió molt important per al projecte. Després de passar per festivals com l’Arenal Sound o el Monkey Week, estaven decidits a solucionar els seus problemes i tornar a començar. ‘Dandelion’ és l’avançament del que serà el primer LP de la banda amb la nova formació. Una llàstima no poder gaudir dels temes enregistrats amb els anteriors membres, que mai voran la llum per un acord al que va arribar el grup durant el seu procés de reflexió.

Però per a comprovar de primera mà la solvència i so compacte de la nova formació res millor que tastar-los en directe. Tindrem l’oportunitat de fer-ho al festival València Beach Festival que serà del 24 al 26 de juny.

Red Buffalo

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €