Rockejat 2016: La Raíz, Nach, Desakato i molts més

Rockejat 2016 La Raíz

La renovada organització del festival Rockejat 2016 de Torrent presenta l’ambiciós cartell de la present edició. Aquesta estarà encapçalada per Nach, un dels rapers més respectats i amb més trajectòria del panorama espanyol. També hi seran La Raíz, la banda valenciana coronada com la reina del panorama alternatiu estatal. Estaran flanquejats pels asturians Desakato, que repeteixen dos anys després per presentar el seu últim àlbum La Teoría del Fuego (El Garaje, 2016). Una eclèctica programació que dedicarà cadascun dels seus tres dies principals a un panorama musical diferent: electrònica, rock i fusió i Hip Hop.

Tot començarà així el 21 de juliol amb l’espectacle d’electrònica festiva Tallarina de Santi Bertomeu i Alex Watkinson. Completaran les sessions de la nit variades propostes valencianes. Entre  aquestes trobem Lion Stuff B2B Kill the Cat, Pumoki W.A.R.!. També hi seran Tomy Moreno & Roman Molero i Hardy Burns n Azzhiel.

Rockejat 2016: música emergent i Hip Hop

A més el Rocjekat 2016 deixa espai per a destacats projectes emergents. És el cas de Vadebo, que seguiran girant el seu #ActiTour, i acompanyaran La Raíz i Desakato el 22 de juliol. També ho faran Skatuttipresto, entre d’altres bandes locals. El Hip Hop valencià tindrà també un paper protagonista al festival torrentí la nit del 23 de juliol. El Rockejat acollirà les actuacions de Charly Efe i Loren D presentant el seu treball El Mártir. També hi seran Erick Hervé, Frida —amb nova formació a la que es sumen bateria, baix i teclat—  i  els nouvinguts Herba Negra.

L’establiment d’un preu popular d’entrada evitarà que l’Ajuntament haja de fer front a tota la despesa del festival. Aquest inclourà també activitats el diumenge 24 de juliol, amb batalla de galls, actuacions d’MCs locals, speaker… El Rockejat ha obert ja la venda d’entrades, amb un preu de només 13€ per a l’abonament complet (Correos, Entradas a tu Alcance).

Cartell Rockejat 2016

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €