El The Juergas Rock Festival acull a La Raíz, ZOO i Mafalda al seu prestigiós cartell

El turisme de festivals està molt de moda. Els valencians tenim la sort de no haver de moure’ns massa per tal de gaudir de dies i nits de música i concerts sense pausa. Tot i això de tant en tant ens oxigena visitar algun festival foraster, i molts visiten Barcelona i Madrid per gaudir de cites com el Mad Cool, Cruïlla o Sonar entre d’altres. L’estiu ve carregat de festivals i Andalusia acull un festival que enguany té molta presència valenciana. Els propers dies 4, 5 i 6 d’Agost es celebrarà a Adra (Almeria) la quarta edició del The Juergas Rock Festival en un entorn privilegiat junt a la platja d’Almeria.

The Juerga's Rock

El grup de Gandia La Raíz, que està experimentant un merescut creixement en tot el territori espanyol, és un dels caps de cartell d’aquest festival. Però no seran els únics valencians. Comptaran amb la companyia d’altres grups germans com són ZOO i Mafalda. Per altra banda, The Juerga’s Rock dóna la possibilitat de gaudir d’uns artistes de luxe que encapçalen el cartell com els britànics The Adicts, els mexicans Molotov, els gallecs Los Suaves i els madrilenys Boikot entre d’altres.

El festival ha volgut experimentar un canvi en la seua oferta musical per poder arribar a diferents públics, a més aquest any s’ha apostat per grups internacionals per fer un esdeveniment amb major grau d’atracció. L’organització va anunciar fa unes setmanes que la banda americana de punk rock Misfits causava baixa per la malaltia d’uns dels seus membres. Ràpidament han buscat un grup substitut que complira les altes expectatives dels assistents. La banda anglesa The Adicts seran els encarregats de reemplaçar aquest buit al cartell, els quals realitzaran a Adra el seu únic concert a Espanya en aquesta gira.

Entre Poetas y Presos, La raíz

Aquest any el festival almeriense sí podrà comptar amb la presència de Molotov, ja que l’any passat van haver de cancel·lar la seua gira europea i el concert que tenien confirmat al The Juergas Rock. Altres dels grups rellevants que pujaran a l’escenari seran Soziedad Alkoholica, Muchachito, La Vela Puerca, Morodo, Lendakaris Muertos, Gatillazo, Desakato i Envidia Kotxina. El Festival comptarà amb dos escenaris, zona d’acampada lliure i multitud de serveis per al seu públic assistent.

The Juergas Rock va camí de convertir-se en un dels festivals més importants a Andalusia i a destacar entre el panorama alternatiu de l’estat espanyol. La varietat d’estils d’esta edició farà reunir a milers de persones amb ganes de gaudir de bona música i un ambient i entorn immillorables. Se n’anem aquest estiu de festival a Andalusia?

Zoo. / Xepo WS

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €