Aspencat, Green Valley i Auxili fan parada als Concerts de Vivers

Concerts Aspencat València Fira de JuliolEls estius valencians són frenètics per definició. Centenars de concerts i festivals omplen la nostra geografia. I enguany la ciutat de València ha volgut sumar-se amb xicotets canvis en la Gran Fira de Juliol. Un d’aquestos canvis és l’aposta per un dia de música en la nostra llengua als Concerts de Vivers.

El pròxim 21 de Juliol podrem gaudir del grup mariner Aspencat que presentarà “Tot és Ara” a la capital valenciana. Els segueixen Auxili i la banda basc-catalana Green Valley que acaba de treure també nou disc anomenat “Ahora“. Tancarà la nit el conegut membre d’Orxata, Biano.

Les entrades les podeu aconseguir a la web de OneTwoTix al preu de 10 euros, ja que les primeres 1.000 a 8 euros estan esgotades. Les portes del recinte de vivers s’obriran a les 20h.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €