Festa en la casa del Dasousa!

Mark Dasousa a Atomic Studio

El proper 20 de novembre la sala Condado de Dénia acollirà una vetllada ben especial. Es tracta del quinzé aniversari dels Atomic Studio de Mark Dasousa. Durant aquests anys, els estudis d’Ondara han suposat un vertader agent dinamitzador de la vida cultural de la Marina Alta i les comarques veïnes, donant suport a bandes que han esdevingut referents al panorama musical valencià. Tres lustres de treball incansable que han convertit el productor mariner Mark Dasousa en tot un referent al panorama valencià, reconegut per enregistrar, produir o participar d’alguna manera de treballs de grups com Aspencat, La Raíz, Orxata, ZOO o Smoking Souls.

Per a celebrar una dècada i mitja de projectes, sinèrgies i complicitats, el productor ha organitzat una festa única amb l’actuació, en format showcase, de diverses de les bandes que han passat pel seu estudi. Aquestes actuacions anunciades estaran esguitades també de col·laboracions sorpresa que pujaran a l’escenari al llarg de la nit. Entre els artistes confirmats trobem ZOO, Aspencat, Smoking Souls, Solar, The Vertigos, Tremp, Pupil·les i Svaters. La vetllada estarà presentada per la periodista Amàlia Garrigós, i tancarà amb les sessions de DJ Biano i PD Macondo. Les entrades anticipades ja estan a la venda amb un preu de 12€, mentre que a taquilla pujaran fins a 15€. També s’han posat a la venda entrades per a llotja a 15€ l’aticipada i 18€ a taquilla. La festa compta amb el patrocini de la revista Tresdeu.com, l’Ajuntament d’Ondara, Tasta’m, Bodegas Xaló i Publi4.

Mark Dasousa, el productor ubicu

Nascut a Ondara el 1975, Mark Dasousa té el seu primer contacte amb la música als 9 anys, quan el seu iaio li va ensenyar els primers acords a l’acordió. Eixe mateix avi li va regalar el seu primer teclat, un Casio PT-10 i una melòdica que encara conserva. Des d’aleshores ha tocat en grups com Carpe Diem, Píldora X, Atom o Solar, on actualment és vocalista i teclista. En la seua faceta de productor ha participat en més de 100 àlbums, tasca que li ha valgut tres Premis Ovidi a Millor Producció i Arranjaments. Aquest inquiet músic de formació autodidacta ha trobat en la producció el seu filó, i els últims anys ha descatat per ser un dels productors més prolífics del panorama valencià. Entre projecte i projecte, Dasousa ha trobat temps per a organitzar esdeveniments com el Festival Gegant o per a ser stage manager de festivals com el Feslloch i el Medusa Sunbeach Festival.

cartell festa dasousa

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €