Festival Benvinguda UV 2016 amb Els Catarres i Manel

Els Catarres s'acomiaden al Festival benvinguda

La Universitat de València torna a organitzar un gran comboi per celebrar l’inici del curs acadèmic. El seu Festival Benvinguda, que començarà el 14 d’octubre i s’allargarà fins a finals de novembre, continua enguany amb el seu propòsit descentralitzar-se. Tot i això manté un gran concert a la Plaça de Bous de València com a la proposta més destacada de la seua programació, i amb el qual donaran suport un any més a l’organització Pobresa Zero. El festival universitari compta però amb una àmplia oferta de música en directe a diferents localitzacions, cinema, teatre i les intervencions d’Art Públic al Campus de Burjassot-Paterna.

Així el dijous al Festival Benvinguda de la UV, a partir de les 20.30h, milers de joves estudiants abarrotaran la sorra i les graderies de la plaça per cantar les cançons dels grups convidats. En aquesta edició són dos grups catalans els que encapçalen el cartell: Manel i Els Catarres. És innegable la qualitat i poder de convocatòria dels Guillem Gisbert, Èric Vergés, Roser Cruells i companyia, però amb la vitalitat i força del panorama musical valencià, trobem a faltar algun cap de cartell local. Tot i això l’èxit de la vetllada està assegurat.

També hi participarà Biano, Dj dels ja desapareguts Orxata Sound System, i les Hits With Tits, una parella de Djs conegudes també per la seua tasca en favor de la visibilització de les dones a la música. Les activitats musicals continuaran el 26 d’octubre al Col·legi Major Rector Peset, amb un concert a càrrec del cantaor Curro Piñana amb Francisco Tornero a la guitarra. A més, al mes de novembre podrem gaudir dels concerts de la Borsa Pop Rock de la UV en dos vetllades a les sales Wah Wah i Matisse de València. Els estudiants i estudiantes del Campus d’Ontinyent podran gaudir del Concert de Benviguda a València amb el transport gratuït que posarà aquest any la Universitat de València per a aquest event. A més, estudiants i ciutadania podran gaudir a la capital de la Vall d’Albaida de diverses conferències, d’una actuació coral i de l’exposició Refugiats, de Georgi Licovsky i Marko Risovik.

Fes-te amb l’entrada per al Festival Benvinguda amb Manel i Els Catarres ací mateix.

festival benvinguda

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €