Atupa va directament “A la jugular”

Atupa està d’estrena només uns dies després de fer-se amb el Premi Ovidi a millor disc de Hip Hop i electrònica. Un nou videoclip veu la llum, il·lustrant el huité track d’aquest àlbum: “A la jugular”. La banda ens conta que la idea «naix d’una proposta de Boira que vam decidir dur endavant. Tot va començar a partir d’una idea duta a terme als visuals dels concerts amb pantalla. Aquests vídeos els vam gravar amb la il·luminació d’un mòbil i els vam muntar amb presses i, per això, vam decidir millorar-los i professionalitzar-los amb ells».

La formació de l’Horta Nord ha volgut aconseguir una imatge visual propera a la dels videoclips americans actuals, fixant-se sobretot en els vídeos d’artistes com Kendrick Lamar o Kanye West. Per a aconseguir-ho han comptat amb la col·laboració de Sergi, Indira i Yaiza, tres membres de la crew de Home Dance Studio amb el quals ja han col·laborat enguany en els directes del Rialto, del Feslloch i de l’Acampada Jove.

Atupa viu un moment dolç, després de presentar el disc amb una extensa gira i ser guardonats als Ovidi. El tour de presentació ha estat un èxit: han recorregut desenes de localitats on han fet arribar la seua música i han participat en un bon grapat de festivals de caràcter massiu. Especialment destacable, ha estat la seua participació en el Viña Rock, al qual tornaran el 2017, la qual cosa suposa superar una barrera que s’havien proposat esborrar per a la següent gira. Concerts així són la porta a actuar a altres indrets abans inimaginables, com les festes del Pilar a Saragossa. La banda continuarà prompte la gira des presentació al mateix temps que començaran a treballar en noves cançons per un futur llançament.

Atupa jugular

Robert Palanca Atupa Jugular

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €