Kase O presenta “El Círculo” a València i Alacant

Un any després de la seva tornada al panorama amb “Previo“, aquell maxi single la portada era un esbós en blanc i negre, Kase O treu al mercat la seua última superproducció musical titulada “El Cicrulo“. Aquell esbós del que parlem a l’inici s’ha convertit en un paisatge fantàstic i ultra-colorit. Des de la Intro, es convida l’oient a posar-se en la situació de la portada, de l’inici d’un passeig pel paradís, la visió del primer home. Kase O juga a sorprendre a l’oient, a oferir-li l’esperable però també l’inesperat i el freak, en un disc variat en estètiques, que posa en boca de tot el món la versatilitat d’aquest artista.

Rap hardcore, malenconiós, romàntic i sensual. Rap de tècnica minuciosa, imaginatiu. Rap natural i sincer. Ajudat en la producció i barreja per Gonzalo Lasheras i RdeRumba, el raper aragonès ens revela també la seua faceta com a músic, produint ell mateix més de la meitat dels temes.

Al disc podem trobar col·laboracions de luxe amb Najwa, Violadores del Verso, Hermano Ele, Shabu One Shant, Mcklopedia, Sho Hai i Xhelazz completen i arrodoneixen aquest LP destinat a ser un clàssic per dret propi.

El cap de setmana visita València la Sala Repvlicca divendres i la Sala The One d’Alacant dissabte amb el cartell de tot venut. Vos deixem amb Yemen, el seu últim single/videoclip.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €