El Diluvi avancen ‘Vell record’

La banda valenciana El Diluvi està d’estrena. Després d’haver llançat el 2015 l’EP Motius, els de Castalla han anunciat la publicació del seu segon llarga durada, prevista per al proper 21 de febrer. Aquest LP portarà per títol Ànima, i per escalfar la seua eixida la formació ha preparat tres avançaments en forma de videoclip, el primer dels quals veu hui la llum. ‘Vell record’ és així el primer material que podem escoltar d’aquest nou disc, per al que han tornat a comptar amb David Rosell (Txarango, Els Catarres, Brams) a la producció. Al nou senzill és ben palpable la incursió de la banda en ritmes d’arrel balcànica i celta. Aquestes noves sonoritats suposaran un dels trets més característics d’Ànima, tot i que per això no deixen d’experimentar amb les textures folk més mediterrànies. La veu de Flora Sempere i els arranjaments de violí i de l’instrumentació tradicional brillen més que mai en un treball de carretera, composat en els llargs viatges en furgoneta durant la seua darrera gira. Les lletres ens parlen de l’amor, però estan impregnades també de temàtiques com el treball, les relacions i la rebel·lia. Un disc on El Diluvi insisteixen en el seu vitalisme, però ara amb un apropament més madur i profund respecte les seues referències anteriors.

La banda té previst llançar dos avançaments més durant el mes de gener de 2017, abans de publicar l’àlbum complet. Les onze cançons que formaran aquest treball han sigut enregistrades als Estudis Can Pardaler d’Artés (Catalunya) i El Sótano Estudios de Castalla. En elles trobarem a més un nombre considerable de col·laboracions que El Diluvi desvetllaran progressivament. El videoclip amb el que acompanyen aquest primer single ‘Vell record’ és una producció de Mel Mèdia. Rodat a Turballos (el Comtat), representa una vertadera oda a la infància de tots aquells nascuts a finals dels 80 i principis dels 90, la última infància analògica que encara va créixer arrelada al seu entorn.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €