Posa’t al dia amb les confirmarcions Arenal Sound 2017

Arenal Sound 2017 confirmacionsFem un repàs a les últimes confirmacions de l’Arenal Sound 2017, que tindrà lloc de l’1 al 6 d’agost a Borriana. Enguany el festival castellonenc comptarà amb l’espectacular actuació de l’actual nombre 1 del món. Milers de sounders podran gaudir dels concerts d’artistes com Martin Garrix, Icona Pop, Fedde Le Grand, Lori Meyers, Kase.O i Sidonie entre molts altres.

Amb només 20 anys, l’holandès Martin Garrix ha aconseguit arribar pel cap alt alt. Va ser el passat mes d’octubre quan DJ Mag va revelar la seua enquesta anual en la qual el jove DJ es proclamava com el DJ número 1 del món per davant d’altres artistes com Hardwell, Tiësto, Armin Van Buuren o David Guetta. Garrix es converteix així en el DJ més jove a aconseguir la primera posició. El premi li’l va lliurar Tiësto en l’obertura del festival Amsterdam Music Festival (AMF).

Les sueques Icona Pop acaben de llançar “Brightside”, nou single avançament de l’àlbum que eixirà en els pròxims mesos i que succeirà al reeixit “This is…Icona Pop”, amb el qual van aconseguir arribar pel cap alt alt en les llistes de vendes de mig món amb autèntics hits com a “I Love It”; Lori Meyers té a punt un dels discos més esperats del panorama nacional i ho presentaran en Arenal Sound 2017 el pròxim estiu; Uns altres que no podien faltar en la vuitena edició són Sidonie, que s’han marcat un discazo sota el títol de “El peor grupo del mundo”; L’holandès Sam Feldt és un dels joves DJs del moment gràcies al seu particular estil i a èxits com “Summer on you”; Després de més d’un any de silenci, el grup Txarango es troba immers en l’enregistrament del seu tercer disc i en 2017 tornarà als escenaris. Un dels seus concerts més esperats serà el de Borriana; El raper C. Tangana està vivint un dels seus millors moments professionals i visitarà per primera vegada el festival per a conquistar amb les seues lletres a milers de “sounders”; Un dels grups que sens dubte està donant més que parlar en les últimes setmanes és Shinova, que amb el seu nou disc “Tornar” apunta a ser una de les revelacions de la temporada; Tanca les confirmacions d’avui l’electrònica de Bearoid, un projecte sorgit de l’experimentació, de la cerca de la independència que triomfa amb el seu últim single “Enemy”.

Fedde Le Grand és un dels DJs més reconeguts del món. Èxits com “Put your hands up 4 Detroit” o “Let em think about it” li van portar a actuar anualment en els millors festivals internacionals. “Something real” és el seu últim àlbum i el primer des de 2009; el raper saragossà Kase.O estarà per primera vegada a Borriana per a presentar el seu últim disc “El circulo”, amb el qual està collint un èxit espectacular de crítica i públic; Jonas Blue és un dels DJs del moment. “Fast Car” i el seu més recent hit “Perfect Strangers” han copat les primeres posicions de les llistes internacionals; Iván Ferreiro és un dels retorns més esperats i no podia faltar per a presentar “Casa”, el seu nou treball; el potent directe de Leon Benavente també es deixarà veure per la vuitena edició del festival castellonenc; uns altres que tornen a l’esdeveniment són els nòrdics Satellite Stories, una banda que compta amb cada vegada més seguidors espanyols; per a Aspencat i Antílopez serà la seua primera vegada sobre els escenaris d’Arenal Sound 2017; les sessions de Space Elephants i Kostrok tornaran a fer vibrar als milers d’assistents en les albes més espectaculars del Beach Club; el electro “disgusting” de les Bistecs omplirà de diversió el festival. Dues barcelonines que estan revolucionant el panorama musical amb les seues cançons i particulars videoclips; Dos anys després del seu comiat, tornen als escenaris Despisteu-vos en una gira molt especial que els portarà fins a Borriana el pròxim estiu; Viva Suecia i Sexy Zebras també estaran en la vuitena edició presentant els seus últims treballs discogràfics.

Jake Bugg ha construït una sòlida carrera que va començar als 12 anys quan va aprendre a tocar la guitarra. Tres discos ha llançat fins avui amb múltiples nominacions en prestigiosos premis internacionals. El seu últim treball, “On My One”, es podrà gaudir en la vuitena edició; Més de 20 anys en la música avalen a La Habitación Roja. El seu nou àlbum “Sagrat Cor” es va publicar a l’abril i va aconseguir el Top 10 dels més venuts a Espanya; Complint 10 anys com a grup, ja atresoraven cançons que mereixien una segona oportunitat. Sidecars es van plantar en la pista de la madrilenya sala But com a base per a aqueix concert que els serviria per a publicar un gran disc en directe; Podríem parlar de tots els seus premis a nivell nacional i internacional, que és l’únic dj espanyol inclòs en el top 100 Djs de la Dj Mag britànica, etc… Però ens quedem amb que Wally López és el DJ del moment i del futur; Carlos Areces i Aníbal Gómez, el duo que dóna vida a Ojete Calor en format Dj Set, aparquen els seus alter egos per a oferir una sessió màgica carregada de tecno-pop, rancheras, eurobeat, italodisco, melòdics, acid house, grunge i molts altres estils que ja havies aconseguit esborrar de la teua ment; Neuman tanquen l’etapa de “If” amb els últims concerts de la gira i comencen ja a treballar en el seu pròxim llarga duració que veurà la llum al maig de 2017; Als 12 anys Sharif Fernández va tenir un “romanç” instantani amb les lletres. Ara té 36 i a les seues esquenes porta publicats tres discos en solitari i un llibre de poesia publicat aquest mateix any; L’artista granadí Dellafuente segueix fidel a la seua idea de fer la música que li ve de gust sense encasellar-se en cap gènere, la qual cosa li dóna llibertat per a experimentar i absorbir influències de qualsevol part; I per a finalitzar aquesta ronda de confirmacions, no podia faltar un clàssic en els “mañaneos” de la platja amb els GoMad!&Monster.

Actualment pots comprar la teua entrada per a l’Arenal Sound 2017 per 35 euros en la seua pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €