Txarango, Zoo o Riot Propaganda als “Concerts de Vivers” de València

La programació musical de la Gran Fira de València s’avança enguany amb l’objectiu de situar les propostes de la ciutat en el calendari estatal i internacional. La Gran Fira de València destaca com “una gran aposta estratègica, que permet portar la cultura a tots els barris; una oportunitat de promoció turística i econòmica, ja que reforça l’atractiu de la ciutat en temporada estival; i una millora de l’oferta lúdica i cultural d’estiu per a aquelles persones que, per diferents causes, no poden eixir de vacances i es queden en la ciutat durant el mes de juliol” segons Pere Fuset, regidor de cultura festiva.

El programa previst fins al moment per al pròxim juliol inclou un total de 14 propostes que inclouen des d’artistes de l’àmbit internacional fins a bandes locals. La sèrie musical arrancarà el dia 30 de juny amb Txarango, Vadebo i Pupil·les. Passaran pels concerts de vivers el grup d’èxit Love of Lesbian; Ara Malikian, o l’icònic UB40; el reconegut autor internacional Jamie Cullum; o la fusió americana de Chick Corea i Bela Fleck.

També es podrà disfrutar als concerts de vivers de la ‘Rototom Launch Party‘ que comptarà amb Alpha Blondy i Iseo & Dodosound; i una nit especial dedicada als grups valencians, en la qual participaran les bandes Atupa, la presentació de Riot Propaganda a València, i Zoo. Així mateix, s’hi inclou una sessió de música celta, en la qual prendran part els grups Celtas Corto, Mago de Oz, Ars Amandi, i Irish Treble.

Els preus dels Concerts de vivers variaran des dels 12 euros de propostes com el concert de Txarango, fins a un màxim de 35-40 euros per a les cites amb artistes internacionals, passant per 15-20 euros per a la resta de grups. Les entrades a partir del pròxim dia 20 de febrer.

Calendari dels Concerts de Vivers

 • Divendres 30 de juny, Txarango, Vadebo i Pupil·les.
 • Dilluns 3 de juliol, Michael Nyman Band.
 • Dijous 6 de juliol, Love of Lesbian i un artista convidat per confirmar.
 • Divendres 7 de juliol, la Rototom Launch Party amb Alpha Blondy, Iseo & Dodosound.
 • Dijous 13 de juliol, Leiva.
 • Divendres 14 de juliol: Ara Malikian.
 • Dissabte 15 de juliol: Salif Keita.
 • Diumenge 17 de juliol: Chick Corea & Bela Fleck.
 • Dimecres 19 de juliol: UB40.
 • Dijous 20 de juliol: Riot Propaganda, Zoo i Atupa.
 • Divendres 22 de juliol, Nit de música celta amb Celtas Cortos, Mägo de Oz acompanyats d’Ars Amandi i Irish Treble.
 • Dilluns 24 de juliol, Jamnie Cullum.
 • Dimarts 25 de juliol, Carlos Vives.

concerts de vivers 2017

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €