Booster Fest: underground a colp de pedal

La música underground i alternativa es cita este cap de setmana a València en el Booster Fest. El festival independent obri les portes als grups petits i al marge dels circuits comercials. El lloc escollit és la sala 16 Toneladas i el dia, el dissabte 11 de març, entre les 16:30h i les 22:30h. El festival naix de la passió de tres amics per la música, i es presenta com una iniciativa autogestionada, austera i sense ànim de lucre. No obstant això, la vetllada comptarà amb tot el necessari perquè, tant públic com artistes, gaudisquen dels concerts programats a la sala. Bon so, bon ambient i bona música semblen assegurats.

De la filosofia del Booster Fest els organitzadors destaquen «que en cap cas un músic que passe pel festival li coste diners vindre; valorar les bandes i el públic implica a més cuidar especialment el so». Els horaris tampoc s’han triat a la lleugera, sinò que responen a eixe interés per facilitar l’assistència a un públic ample: «fer-ho a la vesprada dóna l’oportunitat a tothom d’assistir, tant si t’agrada vetllar com si no».

Locals i visitants lliuraran un partit amistós, en el qual les bandes contendents arriben de la mateixa València però també des de Barcelona i Cantàbria. El cartell anunciador de la cita el conformen els “equips” de Syberia (Barcelona), Drei Affen (Cantàbria), Our Next Movement (València), Böira (Barcelona) i Dûrga (València). Tots ells són practicants de diferents derivats del rock: math rock, post rock, post hardcore o rock instrumental. Aquesta lliga que acollirà el Booster Fest és la de la passió per la música: «creiem en la germanor de fer les coses des del cor i fer-nos forts en els nostres espais i escenes, mai caure en la superficialitat de les relacions del món comercial», asseguren des del grup promotor. Les entrades es poden aconseguir a València a les botigues Harmony Discos (passatge Dr. Serra, 9) i Rock’n’Roll Heaven (Dolores Marqués, 29) per un preu de 10€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €