Creen OnFalles! el videojoc on et converteixes en una fallera

Les Falles 2017 ja estan ací. La música, el foc, la diversió i els monuments fallers posen València capital en el focus d’atenció. És el primer any de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. I, precisament per eixe motiu, un grup de desenvolupadors de videojocs valencians, TerretaGames, han creat un joc virtual, OnFalles! en homenatge a la festa Patrimoni de la Humanitat i a la ciutat on viuen. El videojoc el llançaren l’1 de maç, tant per a dispositius mòbils, a PlayStore, com per a plataforma Web. I gratuïta!

En el videojoc OnFalles! està inspirat en videojocs de tipus plataformes. El jugador o jugadora ha de posar-se en la pell d’una fallera que ha d’aconseguir arribar a l’ofrena. Per això ha de passar diversos nivells inspirats en les zones més conegudes de la ciutat de València.

Però això no es queda ahí, el jugador haurà d’aconseguir els objectes necessaris per a avançar en esta trepidant aventura plena d’obstacles. Amb cada nivell superat, la jugadora obtindrà una puntuació amb la qual compararà les seues habilitats amb les de la resta d’usuaris.

Si no teíem prou amb el joc de cartes La Fallera Calavera, amb un èxit sense precedents, ara podem posar-nos més fallers que mai amb el mòbil i l’app OnFalles!. Què esperes a que omence la mascletcà? Ja pots jugar a OnFalles!. Què tardaran uns 20 minuts en fer els bunyols? Llavors juga a OnFalles!. Què t’avorreixes de vore monuments fallers? Ja tens entreteniment amb el videojoc 3D. Les espectatives dels creadors de TerretaGames són aconseguir unes 100.000 i 300.000 descàrregues. Serà OnFalles! el Pokémon Go!  de les Falles 2017?

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €