Descarrega gratis el nou disc de Txarango

descarrega nou disc de txarango

Després d’un llarg silenci els Txarango tornen a la càrrega amb el seu tercer disc “El cor de la terra“. Com comenta Roger Palà: Fins ara, les cançons de Txarango miraven cap al futur. Ara també, però ho fan amb el bagatge de qui ja ha vist i viscut molt. Per això el seu nou disc, El cor de la terra (Discmedi, 2017), està profundament marcat per l’experiència de qui ha aprofitat l’oportunitat que els ha brindat l’èxit per recórrer món i fixar els ulls cap al sud: a Palestina, a l’Àfrica i després –perquè el Nord també està ple de suds– als camps de refugiats de Grècia. L’experiència vital als camps de refugiats d’Idomeni i amb el moviment ‘Casa nostra, casa vostra’ és present en tot el recorregut d’aquest nou treball, començant per la primera cançó, “Obriu les portes”, amb el llaüt àrab i la inconfusible veu de Joan Crossas reivindicant ‘gent que construeixi més i destrueixi menys’, fins a “T’espero”, dedicada als refugiats, o “Resiste y grita”, amb la participació dels nens refugiats d’Eko Camp i voluntaris catalans. El cor de la terra mira endins i també cap enfora. Transita per territoris coneguts, però que també s’apropa a àmbits inèdits per al grup, com “Una lluna a l’aigua”, pròxim al reaggeton, o la sonoritat africana de “Meravellós regal”, amb la participació del Cor Safari, la coral de nens ugandesos que ja va versionar “Quan tot s’enlaira”.

El cor de la terra inclou també altres col·laboracions remarcables: Manu Chao, pioner i referent absolut d’una generació de militants de la mescla, canta en català a la rítmica “Terra endins”. Els australians The Cat Empire participen a “Som foc”, una declaració d’intencions vitalista (“la llibertat és la nostra única bandera/portem cançons/desitjos nobles/cantem per provar de refer el camí dels pobles”). I per rematar-ho, Pau Donés de Jarabe de Palo presta la seva veu inconfusible a “Mil ocells”, una peça amb aires de reggae.

Descarrega el nou disc de Txarango, venen a València a juliol

Els seus fans valencians tindrem que esperar fins juliol per poder-los veure als Concert de Vivers de la ciutat de València. Temps de sobra per saber-se les noves cançons. Pots descarregar-te gratis el disc ací. Molts ja s’han assegurat amb l’entrada que els garantitza assistir a una nit que pretén ser màgica. Una nit on Txarango estarà acompanyat de Vadebo i Pupil·les.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €