Estrenem nova cançó i videoclip d’Herba Negra: ‘Lluny’

Herba Negra rebrota amb Level up! (Mésdemil, 2017), un maxi de tres cançons on la banda mostra un gran salt qualitat i una progressió en el seu so. Els quasi 40 concerts durant el seu primer any de vida, en els quals presentaven el seu primer treball El Renàixer d’abril (Mésdemil, 2016) han servit per fer créixer el vincle i la complicitat entre els membres de la banda i aconseguir un so propi.

Ivan Almero “Kpoll” (veu), Berta Iñíguez (veu), David de Matias “Dr. NTRFK” (DJ) i Sandra Aragó (veu) fan tota una declaració d’intencions per consolidar-se en la nostra escena i obrir-se la porta a d’altres. En aquesta ocasió la banda ha viatjat fins a Granada per a treballar amb un productor reconegut internacionalment. Es tracta del productor, cantant de rap, DJ i beatmaker Hazhe. Aquest treball conjunt ha propiciat la progressió del so del grup i els ha aportat una altra experiència enriquidora que ha fet crèixer l’Herba. També han comptat amb la col·laboració destacada d’Esteve Tortosa d’Auxili, en el tema “La llavor”.

Hui a Tresdeu.com estrenem el videoclip de “Lluny” realitzat per Impactant i dirigit per Tubal Perales. El disc s’editarà només en format digital i el dia 15 de març ja estarà en totes les plataformes. La presentació oficial serà el dia 22 de març en el primer concert de La Gira d’Escola Valenciana, amb Arthur Caravan, al Teatre Micalet. Entrada gratuïta amb reserva prèvia. A gaudir de “Lluny” d’Herba Negra!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €