Muixerangues, Inèrcia i Pupil·les entre altres per al 2n Nules Sona

Inèrcia Nules Sona

L’’1 i 2 d’abril Nules viurà un cap de setmana cultural molt intens amb la segona edició del Festival Nules Sona, organitzat per les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Nules i l’Associació Cultural la Corretjola. Enguany el Festival vol consolidar-se amb la incorporació de més activitats durant tot el cap de setmana: actuacions musicals, Trobada de Muixeranga, Trobada de Gegants i Cabuts i Fira d’Entitats.

Dissabte a les 18h a la Plaça Major començarà el Festival amb la I Trobada de Muixerangues on participaran colles de tot el País Valencià. A partir de les 21h la festa es traslladarà a les Pistes Esportives (Carrer de les Alqueries) on tindrà lloc una Fira d’Entitats, amb la participació d’associacions locals i comarcals, i concert amb l’actuació de grups de l’escena musical valenciana: Inèrcia, L’Home Brut, Pupil·les, Hereus i Orgull de Classe. Tancarà la nit Dj Rule.

Diumenge pel matí tindrà lloc la I Trobada de Gegants i Cabuts amb la participació de colles de tot el País Valencià. L’acte començarà a les 11h amb la Plantà de cabuts i un taller per a xiquets a la Plaça Major. A les 12h tindrà lloc la cercavila pels carrers del centre de la població que finalitzarà a les 13h a la Plaça del Mercat amb els balls dels cabuts. La jornada conclourà a les 14h amb el dinar de colles i a les 16h amb l’actuació del cantautor de la Vilavella Josep Lluís Notari, que presentarà el seu nou disc.

festival nules sona 2017

Foto: Garay Green

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €