Dub Inc. i Auxili entre els caps de cartell del Telecogresca

telecogresca 2017El festival Telecogresca, que està a tocar de la seva quarantena edició, se celebrarà el dia 1 d’abril al Parc del Fòrum de Barcelona​ i està organitzat, com sempre, pels propis estudiants de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica.

Aquesta 39a edició comptarà amb grups i DJ de renom internacional. Pel que fa a l’escenari principal, comptarà amb l’actuació dels francesos Dub Inc,​ grup de reggae amb una extensa carrera musical, juntament amb Manel, ​que portaran al Parc del Fòrum el seu darrer disc “Jo Competeixo”. A més, els valencians Auxili​ també formaran part del cartell d’aquesta edició juntament amb els grups catalans Doctor Prats, ​que portaran la nova gira del seu treball “Aham Sigah” i Ebri Knight​, presentant el nou directe del seu darrer àlbum “Foc”.

Pel que fa a l’escenari alternatiu, comptarà amb el dj i productor Sak Noel,​ ​conegut internacionalment amb la seva cançó “No boyfriend”. ​A més, també actuarà el valencià DJ Plan B​, el qual combina qualsevol gènere amb referència als clàssics, ja sigui de música electrònica com del rock, pop o hip-hop. També comptarà amb WTF? Show,​ que portaran al Fórum la festa més salvatge, i els ja anunciats, Space Elephants. El cartell d’enguany el tancaran el DJ i grup guanyadors del concurs Engresca’t que se celebrarà el proper 10 de Febrer.

El Parc del Fòrum de Barcelona​ tornarà a ser l’emplaçament del festival que obrirà les seves portes a les 18.30 h​ i farà vibrar el públic durant 8 hores​ ininterrompudes de música en viu​. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma online de venda d’entrades a partir de 17 €.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €